Η φιλοσοφία μας

Olive Spa σε Αρμονία με τη Φύση

« Η φύση, τίποτα δεν κάνει χωρίς λόγο»
Αριστοτέλης

Το νησί της Κρήτης είναι εν αφθονία ευλογημένο από τη φύση. Εδώ και αιώνες, οι Κρητικοί χρησιμοποιούν τα βότανα, το ελαιόλαδο και το μέλι του τόπου τους, για θεραπευτικούς και καλλωπιστικούς σκοπούς . Τα πολύτιμα δώρα της κρητικής γης είναι πλέον αναγνωρισμένα και για την αντιγηραντική τους δράση.

Η ελιά είναι το σύμβολο της αιώνιας νεότητας. Μπορεί να φτάσει τα 1000 έτη ζωής, έχοντας την καταπληκτική ιδιότητα της αυτοθεραπείας. Αυτό το δώρο της φύσης βρίσκει την εφαρμογή του και στον άνθρωπο. Τα ακόρεστα οξείδια του έχουν αποδεδειγμένα θετική επίδραση στο κυκλοφορικό σύστημα και στα επίπεδα της χοληστερίνης.
Το OliveSpa, σε αρμονία με την φύση της Κρήτης, χρησιμοποιεί αυστηρά μόνο φυσικά προϊόντα, καθώς και το βιολογικό λάδι Pilot για τις ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ SPA.
Όλες οι παραδοσιακές μέθοδοι στο Olive Spa βασίζονται σε μία ολιστική προσέγγιση:
Το Σώμα, το Πνεύμα και η Ψυχή είναι ΕΝΑ.
Κύριο μέλημά μας είναι να βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας να βρουν την πνευματική γαλήνη, την εσωτερική ηρεμία και να νιώσουν την αρχέγονη δύναμη της κρητικής γης.

Γιατί να κλείσετε απευθείας με μας

  • Επωφεληθείτε από την καλύτερη προσφορά που σας ταιριάζει
  • Αναβάθμιση σε Ημιδιατροφή χωρίς χρέωση
  • Κάντε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας και λάβετε δωρεάν την μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Ισχύει για διαμονή 11 διανυκτερεύσεων και άνω..