Υδροθεραπεία

SPA- Από τα λατινικά “SANUS PER AQUA”, που σημαίνει “Υγεία μέσω του Νερού”. Το SPA βασίζεται σε φιλοσοφίες ποικίλλων θεραπευτικών περιποιήσεων μέσω της δύναμης του νερού, σε συνδυασμό με θαλασσοθεραπεία, αρωματοθεραπεία και χρωματοθεραπεία. Το Olive SPA προσφέρει πολλαπλή υδροθεραπεία που είναι το πρώτο και αναντικατάστατο βήμα ενός κύκλου SPA, που βοηθάει στην κατάκτηση της αρμονίας και υγείας του σώματος, του μυαλού και της ψυχής.

Η THERMAL SUITE

Βυθιστείτε στον κόσμο της χαλάρωσης και αναδόμησης, επισκεφθείτε την Thermal Suite μας με την μοναδική ατμόσφαιρα της χρωματοθεραπείας. Προσφέρονται Μπάνιο Ατμού με προσομοίωση βραδινού ουρανού, Bio- Sauna με ειδικά προσαρμοσμένο σύστημα ” θερμότητα και ατμός για την υγεία”,

Φινλανδική Σάουνα και μπανιέρα νερού, δύο Εμπειρικά ντους που μεταβάλλουν την τροχιά και θερμοκρασία των ριπών νερού.

Υγιεινό τσάι του βουνού σε συνδυασμό με παραδοσιακά σνακ θα ολοκληρώσουν την ευφορία του σώματος και της ψυχής. Βυθιστειτε στην αρμονια του OliveSpa μέσα σε μία κομψή τοποθεσία χαλάρωσης, περιτριγυρισμένη από μπαμπού.

ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ HYDROXEUR “FLORIDA”

Ειδική μπανιέρα τελευταίας τεχνολογίας, με ξεχωριστό πρόγραμμα υδρομασάζ. 200 αεραγωγοί , σε αρμονία με αρωματοθεραπεία και χρωματοθεραπεία. Εμπειρία αναγέννησης μέσα από το νερό και τον αέρα. Μπορείτε να επιλέξετε: Μπάνιο Αδυνατίσματος, Αντιοξειδωτικό Μπάνιο, “Θαλάσσω” Μπάνιο, Χαλαρωτικό Μπάνιο, και Μπάνιο με μασάζ κάτω από το νερό.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΕ THERMO SPA

Μία αισθησιακή εμπειρία πάνω σε ένα πλεούμενο κρεβάτι. Η έλλειψη βαρύτητας διακατέχει το σώμα σας, μέσα από μία τεχνική μασάζ χωρίς σωματική επαφή. Σωματικές εντάσεις και καθημερινές ανησυχίες θα φύγουν μακριά σας και τη θέση τους θα πάρουν χρώματα και αρώματα.

Καλωσορίσατε στον κόσμο του THERMO SPA!

ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – VICHY SHOWER

Αυτή η ευχάριστη, χαλαρωτική και αναζωογονητική περιποίηση σώματος με το Vichy ντους, έχει μακρά παράδοση. Η σταθερής ροή παροχής θαλασσινού νερού στο ντους θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος. Σαν αποτέλεσμα, η καλύτερη οξυγόνωση θα συμβάλλει στην καθαρότητα και αποτοξίνωση του δέρματος και των εσωτερικών οργάνων.

 

Γιατί να κλείσετε απευθείας με μας

  • Επωφεληθείτε από την καλύτερη προσφορά που σας ταιριάζει
  • Αναβάθμιση σε Ημιδιατροφή χωρίς χρέωση
  • Κάντε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας και λάβετε δωρεάν την μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Ισχύει για διαμονή 11 διανυκτερεύσεων και άνω..