Κλασσικά Μασάζ

«Ο δρόμος για την καλή υγεία περιλαμβάνει ένα ευωδιαστό μπάνιο και ένα αρωματικό μασάζ κάθε μέρα»

Ιπποκράτης

Το μασάζ έχει έντονα τονωτικό και αναπλαστικό αποτέλεσμα σε όλο το σώμα και στα λειτουργικά του συστήματα.

Λειτουργεί τόσο σαν πρόληψη όσο και ως θεραπεία διαφόρων παθήσεων ενώ αποτελεί αποτελεσματική περιποίηση σώματος. Ο σωστός συνδυασμός τεχνικών μασάζ θα σας φέρει σε μία διάσταση αισθήσεων ευημερίας και λάμψης!

Οι κατάλληλα καταρτισμένοι αισθητικοί μας σας προσφέρουν ποικίλες τεχνικές θεραπειών μασάζ:

ΜΑΣΑΖ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΗ

Μία αποτελεσματική θεραπεία για πόνους στην πλάτη και τη μέση

ΑΝΤΙ-ΣΤΡΕΣ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ

Ειδική τεχνική με πιέσεις για βαθιά χαλάρωση

ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Κλασσικές Τεχνικές μασάζ σε όλο το σώμα, για χαλάρωση των μυών και βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Αφαίρεση της πιθανής λεμφικής φραγής και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μασάζ  Ευεξίας

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η αρωματοθεραπεία είναι μία τεχνική μασάζ που βασίζεται στη χρήση αρωματικών αιθέριων ελαίων σε συνδυασμό με Κρητικό Ελαιόλαδο. Τα αιθέρια έλαια συμπυκνώνουν τις ουσίες από τα άνθη, τους καρπούς, τα φύλλα και τις ρίζες των φυτών και έχουν ποικίλες εφαρμογές και δράσεις, όπως τονωτική και αντικαταθλιπτική δράση. Κλείστε τα μάτια και απολαύστε τη μαγεία των αρωμάτων!

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΙΑ

Το κερί προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα απελευθερώνοντας βιταμίνες και στοιχεία που θα ανανεώσουν το δέρμα σας αφήνοντάς του μία απαλότητα που διαρκεί. Ο συνδυασμός διαφορετικών τεχνικών μασάζ θα χαλαρώσει τους μυς, θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και θα ανακουφίσει την ένταση. Τα αναμμένα αρωματικά κεριά θα μετατρέψουν αυτό το μασάζ σε μία αξέχαστη εμπειρία βυθίζοντας σας στην απόλυτη χαλάρωση.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Η ρεφλεξολογία έιναι μία παραδοσιακή αρχαία θεραπεία, με τεχνικές μασάζ που βασίζονται στην άσκηση πίεσης σε συγκεκριμένες ζώνες του πέλματος ώστε να εντοπιστούν εντάσεις και μπλοκαρίσματα στο αντίστοιχο εσωτερικό όργανο.

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Το ολιστικό μασάζ είναι ένα ιδιαίτερο είδος μασάζ, στο οποίο το σώμα αντιμετωπίζεται ως ολότητα, και ανακουφίζεται από μυϊκές εντάσεις. Η ονομασία προέρχεται από την ελληνική λέξη “όλος”.

ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Μία τεχνική μασάζ που εστιάζει στις “προβληματικές περιοχές”! Τα ειδικά προϊόντα ομορφιάς που απλώνονται στο σώμα κατά τη διάρκεια του μασάζ, συντελούν στη διάλυση του λίπους και την απομάκρυνση τοξινών, με αποτέλεσμα τη μείωση της κυτταρίτιδας.

 

Γιατί να κλείσετε απευθείας με μας

  • Επωφεληθείτε από την καλύτερη προσφορά που σας ταιριάζει
  • Αναβάθμιση σε Ημιδιατροφή χωρίς χρέωση
  • Κάντε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας και λάβετε δωρεάν την μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Ισχύει για διαμονή 11 διανυκτερεύσεων και άνω..