Διαμόρφωση Σώματος

Απολαύστε τις διακοπές σας κερδίζοντας ένα υγιές και καλοσχηματισμένο σώμα, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας ή χειροπρακτικών τεχνικών.

Στα πλαίσια της αισθητική κοσμετολογίας χρησιμοποιούνται διάφορες συσκευές για αποτελεσματική διαμόρφωση σώματος και διόρθωση των προβληματικών περιοχών.

Ο χώρος του Spa διαθέτει αίθουσα για διόρθωση σωματικών ατελειών, εξοπλισμένη με έξτρα μοντέρνες συσκευές:

Το πιο πρόσφατο επίτευγμα της εταιρείας MgoAfek, των δημιουργών της πρεσσο-θεραπείας, είναι μία καινούρια συσκευή που ονομάζεται BALLANCER 505. Διαθέτει 4 προγράμματα αποκατάστασης. Το βασικό πρόγραμμα είναι η ΠΡΕΣΣΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ, που χρησιμοποιεί συμπιεσμένο αέρα για να διεγείρει φυσικά το λεμφικό σύστημα. Ανακουφίζει από το πρήξιμο, ρυθμίζει το βάρος του σώματος και εμποδίζει την εμφάνιση κυτταρίτιδας. Μειώνει τους ιστούς φλεβίτιδας και κιρσών.

Η vacuum-roller συσκευή STARVAC προσφέρει εντατικό λεμφικό μασάζ, ενισχύοντας ετσι τη καύση του αποθηκευμένου λίπους στο σώμα, βελτιώνοντας την εμφάνιση του δέρματος και διαμορφώνοντας το σώμα σας. Η συσκευή “Starvac” θεωρείται ένας από τους πλέον αποτελεσματικότερους τρόπους μείωσης της κυτταρίτιδας και του συσσωρευμένου λίπους στο σώμα σας.

Η μοναδική συσκευή ULTRA TONE είναι μία επαναστατική μέθοδος παθητικής διέγερσης των μυών με τη χρήση υπερηχητικών συχνοτήτων, φως και υπερήχους σε όλο το μυικό σας σύστημα. Το Ultra Tone χρησιμοποιείται για πολλούς σκοπούς: διαμόρφωση σώματος, απώλεια βάρους, θεραπεία κυτταρίτιδας, λεμφικό μασάζ, τόνωση σώματος και μυών, ανάπλαση δέρματος, αποτοξίνωση, σχηματισμό μυικής μάζας, ανασχηματισμό σώματος μετά τη γέννα.

Μέρος των θεραπειών για τη διαμόρφωση σώματος είναι επίσης η προσωπική προπόνηση με μία συσκευή νέας γενιάς που ονομάζεται VIBRO PLATE, ένα παγκόσμιας φήμης και ασφαλές μηχάνημα, που διεγείρει και προπονεί όλα τα συστήματα του σώματος. Μέσω ελαφριάς άσκησης και έκθεση σε συγκεκριμένα κύματα δονήσεων, επιτυγχάνονται γρήγορα η απώλεια βάρους, η μείωση της κυτταρίτιδας και η αναδόμηση των μυών, που θα συντελέσουν στην γενικότερη βελτίωση ολόκληρης της φυσικής σας κατάστασης.

Επιπλέον της τεχνολογικής υποστήριξης προσφέρουμε επίσης χειροπρακτικές θεραπείες ή τον αποτελεσματικό συνδυασμό και των δύο.

Η χειροπρακτική θεραπεία SLIM SILHOUETTE είναι άκρως αποτελεσματική στην απώλεια βάρους και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Μία θεραπεία που στοχεύει στις προβληματικές ζώνες της κοιλιακής χώρας- γλουτούς -γοφό. Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

 

Γιατί να κλείσετε απευθείας με μας

  • Επωφεληθείτε από την καλύτερη προσφορά που σας ταιριάζει
  • Αναβάθμιση σε Ημιδιατροφή χωρίς χρέωση
  • Κάντε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας και λάβετε δωρεάν την μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Ισχύει για διαμονή 11 διανυκτερεύσεων και άνω..