Δεξιώσεις

Ένα επιτυχημένο συνέδριο ή μια εταιρική συνάντηση βασίζεται στην ποικιλία που υπάρχει στις επιλογές αναφορικά με τις δεξιώσεις. Στο Pilot Beach Resort μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών είναι στη διάθεσή σας για να οργανώσει το πρόγραμμα και τα μενού κάθε είδους εκδήλωσης ανάλογα με τις επιθυμίες σας, (διαλειμμάτων καφέ, εκδηλώσεις, κοκτέιλ, επαγγελματικών γευμάτων, δείπνων gala, θεματικών βραδιών (Βραδιά αστακού, Ελληνική βραδιά κλπ. ), Beach Party, κλπ
Αρκετοί από τους χώρους του ξενοδοχείου δύναται να χρησιμοποιηθούν, όπως ο συνεδριακός χώρος, τα εστιατόρια και τα μπαρ, καθώς και όλοι οι υπαίθριοι χώροι.
Το ξενοδοχείο μπορεί να πλαισιώσει όλες τις δεξιώσεις με ζωντανή μουσική, με πιανίστα ή ένα μουσικό συγκρότημα , με ελληνικό ή και διεθνές ρεπερτόριο. Μπορούμε επίσης να διοργανώσουμε ιδιωτικά πάρτυ με dj, πυροτεχνήματα, και άλλα παιχνίδια. Είναι επιθυμία μας να συμμετέχουμε στην υλοποίηση νέων ιδεών υπερβαίνοντας τις προσδοκίες των επισκεπτών μας.

Γιατί να κλείσετε απευθείας με μας

  • Επωφεληθείτε από την καλύτερη προσφορά που σας ταιριάζει
  • Αναβάθμιση σε Ημιδιατροφή χωρίς χρέωση
  • Κάντε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας και λάβετε δωρεάν την μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Ισχύει για διαμονή 11 διανυκτερεύσεων και άνω..