ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

“Ποιότητα, αποκλειστικότητα, ευελιξία: προσαρμόζουμε τις ανάγκες σας”

Η Κρήτη είναι ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς για διοργάνωση συνεδρίων στην Ελλάδα, λόγω, της λαμπρής της ιστορίας, της πλούσιας κουλτούρας της αλλά και της ζεστής της φιλοξενίας.

Με θέα τον Κόλπο του Αλμυρού, στην βορειοδυτική ακτή της Κρήτης, στην Γεωργιούπολη, μια περιοχή εκπληκτικής ομορφιάς, το Pilot Beach Resort  είναι ο ιδανικός προορισμός για να διοργανώσετε τις συναντήσεις, τα συνέδρια και τις εταιρικές σας εκδηλώσεις. Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται ανάμεσα στα Χανιά και το Ρέθυμνο, έχει άμεση πρόσβαση στα κυριότερα αεροδρόμια της Κρήτης, από τα οποία το ένα βρίσκεται στα Χανιά και το άλλο στο Ηράκλειο.

Με υπερσύγχρονες υποδομές , εξειδικευμένο προσωπικό και με την πολυτέλεια που προσφέρει ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 5 αστέρων, το Pilot Beach Resort  αποτελεί εγγύηση για ένα επιτυχημένο συνέδριο ή εκδήλωση.

Με 450 δωμάτια, πληθώρα επιλογών από bungalows και σουίτες, διακεκριμένα εστιατόρια και μπαρ και ένα εξαιρετικό SPA, το Pilot Beach Resort  καλύπτει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις για την διεξαγωγή οποιουδήποτε συνεδρίου, εταιρικής ή κοινωνικής εκδήλωσης.

Pilot Green Resort

Pilot Green Resort

Pilot Beach Resort Olive Grove covers an area of approx. 120.000 m2 including 3.500 of olive trees and is located just a few steps south of the resort.

Olive Spa

Family Accomodation

It is our calling to help our guests find serenity,
inner balance and experience the ancient strenght of the Cretan soil.

Κάντε κράτηση Online

Ή καλέστε μας στο
+30 28250 61901

“Ποιότητα, αποκλειστικότητα, ευελιξία: προσαρμόζουμε τις ανάγκες σας”