Παραλία & Πισίνες

Το Pilot Beach Resort διαθέτει μία υπέροχη αμμώδη παραλία και μία επιλογή από 5 διαφορετικές πισίνες να διαλέξετε.

Η Παραλία

Το Pilot Beach διαθέτει μεγάλη αμμώδη παραλία στις ακτές της Αιγαίου θάλασσας.

Η αμμώδη παραλία του resort απλώνεται σε 400 μέτρα που περιλαμβάνονται στην ευρύτερη παραλία της Γεωργιούπολης, μήκους 7 χλμ. Η παραλία είναι βραβευμένη με την μπλε σημαία, διατηρώντας υψηλά στάνταρ ασφαλείας και ποιότητας νερού. Τέσσερεις πισίνες γλυκού νερού στο ξενοδοχείο και μία θερμαινόμενη κλειστή πισίνα είναι στην διάθεση των πελατών.

Οι Πισίνες

Κεντρική Πισίνα

Η κεντρική πισίνα, καλύπτει μια επιφάνεια 1.800 τ.μ., ανάμεσα στους όμορφους κήπους του ξενοδοχείου και τα bungalows. H πισίνα αυτή, σχήματος λίμνης, αποτελείται από ένα μικρό νησί, μια γέφυρα και μια παιδική πισίνα. Η περιοχή γύρω από την πισίνα καλύπτεται από γρασίδι έτσι ώστε προσφέρει μια όαση ξεκούρασης για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία. Δίπλα στην κεντρική πισίνα θα βρείτε μια ρηχή πισίνα με τσουλήθρες(Aqualand) για παιδιά μέχρι 8 ετών.

Οι Πισίνες

Δύο πισίνες σε ελεύθερα σχήματα και μια παραλιακή πισίνα.

Η πισίνα της παραλίας βρίσκεται, μπροστά από την αμμώδη παραλία του ξενοδοχείου. Τοποθετημένη δίπλα στην ταβέρνα «Γιαλός » και το pool bar “Αύρα”, είναι μια ιδανική επιλογή για κουβέντα και παιχνίδι με το νερό κάτω από τον κρητικό ήλιο.


Δύο επιπλέον πισίνες, που βρίσκονται μεταξύ των bungalows του ξενοδοχείου, υπόσχονται δροσιστικές στιγμές, λίγα μόλις βήματα μακριά από τις βεράντες των δωματίων ή τις σουίτες. Δύο επιπλέον πισίνες, που βρίσκονται μεταξύ των bungalows του ξενοδοχείου αντανακλώντας την ηρεμία του καταπράσινου τοπίου υπόσχονται δροσιστικές στιγμές, λίγα μόλις βήματα μακριά από τις βεράντες των δωματίων ή τις σουίτες.

Δωμάτια & Σουίτες

Δείτε και επιλέξτε κατάλυμα