Το γυμναστήριο

Το θέρετρό μας προσφέρει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με προσωπική προπόνηση και πολλά άλλα.

Ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να ασκηθούν. Ο χώρος είναι φωτεινός στο φως της ημέρας και φυσικά κλιματιζόμενος. Εάν ζητηθεί, μπορεί να διοργανωθούν μαθήματα personal training με επιπλέον χρέωση, ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα να συνδυαστούν οι συνεδρίες γυμναστηρίου σε ένα από τα πακέτα SPA.

Για εφήβους & παιδιά

Διασκεδαστικές δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους

Το Mini Club του Pilot Beach Resort's Kids Club για παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών προσφέρει προγραμματισμένες δραστηριότητες σε καθημερινή βάση με διάφορα θέματα, όπως ημέρα πειρατών, Ολυμπιακοί Αγώνες, δημοσιογράφος/ντετέκτιβ, παραμύθι κ.λπ. Επίσης η ομάδα του Kids Club έχει ενσωματώσει διάφορες αθλητικές δραστηριότητες και μαθήματα, όπως μαγειρική, γλώσσα και τένις, σε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που θα διασκεδάσει τους μικρούς μας επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους και θα τους ενθαρρύνει να κάνουν νέους φίλους.

Για παιδιά κάτω των 4 ετών μπορούν να μπουν στο Kids Club και να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικα.

Για τους εφήβους, άνω των 12 ετών, η ομάδα κινουμένων σχεδίων προσφέρει διασκεδαστικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν αθλήματα, χορό και διαγωνισμούς κατάλληλους για την ηλικία τους. Αθλητικά στην παραλία, θαλάσσια σπορ, μαθήματα ποδοσφαίρου, καραόκε και χιπ-χοπ είναι μερικά μόνο παραδείγματα από τις δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Εσωτερικές δραστηριότητες

Pilot Beach Resort

Σε ένα ήσυχο σημείο στο ισόγειο του κεντρικού κτηρίου, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αίθουσα χαρτιών και ειδικά καθίσματα ή να επισκεφθούν την αίθουσα τηλεόρασης στον τελευταίο όροφο, όπου προβάλλονται ταινίες και κύρια αθλητικά γεγονότα μέσω προβολέα. Στην παραλία λειτουργεί αίθουσα παιχνιδιών για τους επισκέπτες με μπιλιάρδο και άλλα ψυχαγωγικά παιχνίδια. Για ομάδες, οποιαδήποτε από τις αίθουσες συνεδριάσεων μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις τους, προκειμένου να εκτελούν τις δραστηριότητές τους σε εσωτερικούς χώρους.

Εξερευνήστε το θέρετρο