Ελάτε στην ομάδα μας

Ελάτε μαζί μας για να γίνετε μέλος της οικογένειας Pilot Beach Resort!

Το Pilot Beach Resort είναι ένα από τα κορυφαία resort πολυτελούς φιλοξενίας με πλούσια ιστορία που χρονολογείται από το 1991. Ιδρύθηκε από την οικογένεια Παπαδάκη, η εταιρεία ήταν πρωτοπόρος στην εισαγωγή του τουρισμού στο γραφικό ψαροχώρι της Γεωργιούπολης, ανάμεσα σε Χανιά και το Ρέθυμνο Κρήτης.

Με δέσμευση στην αριστεία το Pilot Beach Resort έχει χτίσει τη φήμη ότι προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του. Σήμερα, η οικογενειακή και λειτουργική εταιρεία μας απασχολεί πάνω από 300 επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης που είναι αφοσιωμένοι στην παροχή των υψηλότερων προτύπων υπηρεσιών στους επισκέπτες μας.

Στο Pilot Beach Resort, δεσμευόμαστε να επαναπροσδιορίσουμε τη φιλοξενία παρέχοντας μια απαράμιλλη εμπειρία αισθητικής, αυθεντικότητας και ευεξίας στους επισκέπτες μας. Ως ομάδα, προσπαθούμε να είμαστε το σημείο αναφοράς για την βιομηχανία φιλοξενίας παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες, πολυτέλεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αναζητούμε συνεχώς άτομα με υψηλά κίνητρα, δεξιότητες αλλά και πάθος για την βιομηχανία του τουρισμού ώστε να ενταχθούν στην ομάδα μας και να συμβάλουν στην επιτυχία μας. Ως μέλος της ομάδας μας, θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον. Ελάτε μαζί μας για να γίνετε μέλος της οικογένειας Pilot Beach Resort!

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού: info@pilot-beach.gr Ή στο τηλέφωνο 28250 61901-5.